Logo Koepelvoorst

Koepel sport, welzijn en cultuur Gemeente Voorst heeft de navolgende gemeentelijke panden als exploitant in gebruik.
(Klik op een fotootje voor meer info per locatie!)
 
Sportcomplex Jachtlust


Deze locatie bestaat uit meerdere zalen. Ongeveer 40 jaar geleden is er aan Jachtlustplein 7 een sporthal gebouwd voor de zaalsporten die destijds een professionelere ruimte nodig hadden. De handbalwedstrijden werden voor de komst van Jachtlust sporthal gespeeld in de veilinghal. De gebruikers vergunning geeft de mogelijkheid voor sportwedstrijden en bijeenkomsten met cultuur karakter.
In beide zalen is een geluidinstallatie aanwezig die zowel centraal als per zaal is te bedienen. Mogelijkheden om eigen geluidsdrager aan te sluiten is aanwezig. Microfoons, zowel vast als loop, zijn aanwezig. Sportcomplex Zuiderlaan


Deze locatie bestaat uit meerdere zalen. Ongeveer 5 jaar geleden is er aan de Zuiderlaan een sportcomplex gebouwd voor de herhuisvesting van 2 sportverenigingen met zowel binnen- als buitensport activiteiten. Rede van de herhuisvesting was de mogelijkheid op de oude lokaties woningen te kunnen bouwen.  
De gebruikers vergunning geeft de mogelijkheid voor sport activiteiten in de breedste zin. Er is een turnhal, sporthal en kleinere fitnessruimte. Sporthal is tre delen middels een flexibele scheidingswand.
In beide grote sportzalen is een geluidinstallatie aanwezig die zowel centraal als per zaal is te bedienen. Microfoons, zowel vast als loop, zijn aanwezig.  Er is een tribune capaciteit van 338 plaatsen. Inclusief sporters is er een vergunning zonder extra tribunes van 477 personen.  Toegang tot de tribunes via de centrale trap op de eerste verdieping. Toiletten voor de toeschouwers zijn op de eerste verdieping. Er zijn 5 kleedkamers inclusief ruimte voor de turnhal. Er zijn 3 scheidsrechters kleedkamers. In alle kleedkamers zijn voldoende douches en toiletten voor de sporters.
Horeca exploitatie is in handen van S.V. Twello. In de centrale ingang is een trap voor de opgang naar de tribunes en horeca. Er is een lift aanwezig, geschikt voor rolstoelgebruik.

Kulturhus Jachtlust

Dit gebouw is in 2005 opgeleverd. Doel van de bouw was destijds om vooral de maatschappelijke stichtingen een gezamenlijk onderdak te bieden. Meerdere partijen moesten worden verhuisd aangezien de bestaande locaties werden gebruikt voor inbreiding locaties. Er zijn 2 verdiepingen. De eerste verdieping kent enkele kantoorfuncties van Mens en Welzijn en van Vluchtelingenwerk. Er is een computerruimte van Mens en Welzijn die men gebruikt voor de cursussen. Tevens is er een ruimte voor kledingverhuur.
Alle ruimtes die in gebruik zijn kennen vaste huurders en vallen buiten de verhuur door de koepel.

 
   
Koepel doet de exploitatie van 6 gemeentelijke gymnastieklokalen voor eigen rekening en 3 gymnastieklokalen voor scholen. Deze gymnastiek lokalen zijn uitgerust voor basis sport beoefening door scholen en in de avonduren voor gymnastiek en volleybal.
 
6 Gymnastieklokalen

Gymnastieklokalen met een afmeting van minimaal 12 meter breed bij 21 meter lang en 5 meter hoog.
Uitsluitend avondverhuur vanaf 17.00 uur en weekend.
(Klik op een fotootje voor meer info per locatie!)
   

Nijbroek Terwolde Teuge-Bleriot

 


 

     
Voorst Wilp W. Obdamstraat-Twello
 

 

  
                   
3 Gymnastieklokalen voor avondgebruik
    

Veluws College, Twello  Eben Haezerschool, 
Teuge-Zanden
Gymnastieklokaal AOC, Twello 
 (dubbele grootte)

 
              
Beach-court en kunstgrasvelden Voorwaarts-locatie

    
Sportpark de Laene, aan de Kerklaan 2 te Twello, is de accommodatie van S.V. Voorwaarts. Naast 3 voetbalvelden met natuurgras is er een kunstgras voetbalveld, een kunstgras handbalveld en een speciale Beach-court, deze is te verdelen in 3 volleybal-beach-velden of 3 handbal-beach-velden.
     

Beach-volleybal Beach-handbal    

    

           

 

twitter facebook agenda logo  0002 logo Voorst Actief