Logo Koepelvoorst

Zalencomplex Zuiderlaan , Zuiderlaan 5 te Twello.
Deze locatie bestaat uit meerdere zalen. Ongeveer 5 jaar geleden is er aan de Zuiderlaan een sportcomplex gebouwd voor de herhuisvesting van 2 sportverenigingen met zowel binnen- als buitensport activiteiten. Rede van de herhuisvesting was de mogelijkheid op de oude lokaties woningen te kunnen bouwen.
De gebruikers vergunning geeft de mogelijkheid voor sport activiteiten in de breedste zin. Er is een turnhal, sporthal en kleinere fitnessruimte. Sporthal is tre delen middels een flexibele scheidingswand.
In beide grote sportzalen is een geluidinstallatie aanwezig die zowel centraal als per zaal is te bedienen. Microfoons, zowel vast als loop, zijn aanwezig. Er is een tribune capaciteit van 338 plaatsen. Inclusief sporters is er een vergunning zonder extra tribunes van 477 personen. Toegang tot de tribunes via de centrale trap op de eerste verdieping. Toiletten voor de toeschouwers zijn op de eerste verdieping.
Er zijn 5 kleedkamers inclusief ruimte voor de turnhal. Er zijn 3 scheidsrechters kleedkamers.
In alle kleedkamers zijn voldoende douches en toiletten voor de sporters.
Horeca exploitatie is in handen van S.V. Twello.
In de centrale ingang is een trap voor de opgang naar de tribunes en horeca. Er is een lift aanwezig, geschikt voor rolstoelgebruik.


Adres:
Zuiderlaan 5
7391 TZ Twello


Tarieven

Reserveren

twitter facebook agenda logo  0002 logo Voorst Actief